HCP: 20.0

Nicolai B.

Jag har länge letat efter en bra boll och som ger den där extra tour-känslan runt greenen med massor av spinn. Det bästa är det rimliga priset där man får en boll med tourkvaliteter till ett attraktivt pris.

Rekommenderar Pinetree TQS

HCP: 14.4

Thore B.

Jag slår normalt sett rätt långt, men med Pinetree TQD kan jag pressa ur citronen lite mer. Samtidigt är den grym runt green.

Rekommenderar Pinetree TQD

HCP 29.1

Anna U.

Mitt bästa köp hittills - helt nöjd på samtliga parametrar. Trots ösregn på banan, så är all min utrustning fortfarande helt torrt efter rundan.

Rekommenderar LNX Vagnbag

Använd rabattkoden: GOLF10

Slå till nu! Spara 10% extra + mängdrabatt: Från 189kr/dussin

Pinetree TQX

Just nu! Från 315 kr./dussin.
Urethane tourboll med en fast känsla.

Pinetree TQS

Just nu! Från 315 kr./dussin.
Urethane tourboll med en mjuk känsla.

Pinetree TQD

Just nu! Från 189 kr./dussin.
Extra mjuk distans golfboll.

Medierna berömmer oss

Utmärkt. 4.8 av 5

Rekommenderad i Svensk Golf

Rekommenderad i Golfbladet

Michael är världens bästa golfspelare

Frid, glädje och tiden med vännerna

Mitt i min hektiska vardag som konsult är golfbanan mitt andrum. Även om jag snabbt insett att en storartad golfkarriär inte är på kartan så har golfen en enorm plats i mitt hjärta. Det handlar inte bara om spelet; det är också alla ögonblick av frid, glädje och tiden med vännerna.

Spelar Pinetree TQS

Världens bästa golfspelare

Vem säger att världens bästa golfspelare endast hittas blandde professionella? Är det inte dem som spelar i regn och rusk? Dem som hållerfast motivationen och själen trots otaliga nederlag. Hos Pinetree hyllar vi digoch din benhårda kämparanda. Det inspirerar oss och vi är stolta av att få varaen del av dina golfupplevelser. För du är verkligen världens bästa golfspelare.

Shoppa nu

Peter är världens bästa golfspelare

Att glömma allt omkring sig

Folk säger alltid, ”Hur kan du spendera så mycket tid på den där sporten? Det ser så enkelt ut!” Men det är det som är charmen. Golf är en klurig sport; precis när man tror att man har kontroll på allt så flyger bollen till höger eller vänster!

Spelar Pinetree TQD
Även om vi har olika drömmar och mål, binder de svenska klubbarna och vår gemensamma kärlek till sporten oss tillsammans

536 203

Aktiva medlemmar

448

Antal klubbar

24,3

Genomsnittligt handicap

Karin är världens bästa golfspelare

Svinga. Le. Håla ut.

39 år, och golf har blivit min lilla besatthet! Tack vare världens bästa tränare (i mina ögon åtminstone) har mitt spel fått ett lyft. Men den största vinsten? Alla roliga rundor med vännerna. Det är skratt, vänskapliga tävlingar och många stunder när man bara njuter av spelet och varandras sällskap. Målet för säsongen? Att få ner mitt handicap några slag och självklart ha massa kul på banan.

Spelar Pinetree TQD

347.153 | 64.5%

Manliga golfspelare

126.430 | 23.5%

Kvinnliga golfspelare

62.620 | 12%

Junior golfspelare

Använd rabattkoden: GOLF10

Performance utrustning

Se mer