Retur

Returpolicy för Pinetree

Vi gör det enkelt för dig att returnera dina produkter.
Du har 30 dagars returrätt på oanvända produkter.
Se till att ha ditt ordernummer till hands - du hittar det i din orderbekräftelse. Det börjar med två bokstäver följt av fyra till sex siffror och kan se ut som följande: SE1234

Vi erbjuder inte utbyten. Om du till exempel vill ha en annan storlek eller typ av golfboll, returnera då produkten och beställ den önskade storleken eller golfbollen i en ny, separat order.

Skicka returvaror till följande adress:
Lautruphøj 5-7, 2750 Ballerup Att: Pinetree

Vi på Pinetree vill säkerställa att våra kunder är helt nöjda med sina köp. Därför har vi utvecklat följande returpolicy som beskriver våra riktlinjer och förfaranden för att returnera varor. Vänligen läs noggrant igenom, och om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

1. Returrätt för varor

    1.1 Vi accepterar endast returer av varor som har köpts direkt från oss.
    1.2 Varorna måste returneras i sitt ursprungliga skick, inklusive oanvända, oöppnade och oskadade.

2. Returprocess
     2.1 För att påbörja en retur måste du kontakta vår kundtjänst inom 30 dagar efter mottagandet av varan.
     2.2 Vår kundtjänst kommer att vägleda dig och ge dig instruktioner om returprocessen.
     2.3 När du returnerar varan, se till att packa den ordentligt och inkludera all relevant dokumentation, såsom ordernummer och kvitto.

3. Returkostnader
     3.1 Om returen beror på ett fel från vår sida, till exempel felaktigt levererad vara eller skadad produkt, kommer vi att täcka returkostnaderna.
     3.2 Om returen beror på att du har ändrat dig eller gjort en felaktig beställning, kommer du att vara ansvarig för returkostnaderna

4. Återbetalning
     4.1 När vi har mottagit och godkänt din retur kommer vi att återbetala det ursprungliga köpbeloppet till den betalningsmetod du använde vid köpet.
     4.2 Återbetalningen kommer normalt att behandlas inom 7 arbetsdagar.
     4.3 Observera att vi endast återbetalar priset på själva produkten och inte eventuella fraktkostnader, om inte returen beror på vårt fel.

5. Garanti
     5.1 Om du mottager en defekt vara, vänligen kontakta vår kundtjänst för ytterligare instruktioner om hur dukan få dina kostnader återbetalade eller få varan utbytt.

6. Kontakt

Du kan kontakta vår kundtjänst på följande sätt:

    Telefon: 072 201 56 53
    E-mail: customer@pinetreegolf.com
    Chat-support: Klicka på chat-ikonen i det nedre högra hörnet.

Observera att denna returpolicy kan ändras utan förvarning. Eventuella ändringar kommer att träda i kraft från den tidpunkt de publiceras på vår hemsida. Vi uppmanar dig därför att besöka vår hemsida regelbundet för att hålla dig uppdaterad.

Senast uppdaterad: 16.05.2023